Kiitos!

Guns N’ Rosesin megakonserttia juhlittiin eilen Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa. Meitä oli paikalla 55 000 ja konsertti oli loppuunmyyty – mieletön yleisö. Kiitos kaikille mukanaolijoille – ihan jokaiselle yleisössä, duunareille, vapaa-ehtoisille, järjestyksenvalvojille, liikenteenohjaajille baaripojille ja -tytöille, ja tietenkin huikeille bändeille! KIITOS!

Keikka oli Suomen suurin rock-konsertti tänä kesänä. Jättikonsertin järjestelyt olivat mittavat ja Hämeenlinnan väkiluvun lähes tuplannut tapahtuma näkyi ympäri kaupunkia. Yleisölle suurkiitos kärsivällisyydestä ja hyvästä meiningistä. Kiitos myös hyvästä hengestä keikalta poistuessa, vaikka jonoilta ja ruuhkilta ei odotetusti voitukaan välttyä. 

Kiitos että teitte Guns N’ Rosesin kaikkien aikojen suurimmasta Suomen-keikasta ikimuistoisen! Kuvia keikkatunnelmista löytyy Live Nationin Facebookissa. Muistattehan vastata palautekyselyymme täällä: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1489776&chk=VPQNEA9Z. Vastaajien kesken arvotaan keikkalippuja ja Mick Wall: Guns N’ Roses – Viimeiset jättiläiset (Johnny Kniga 2017) -kirjoja. 

Jaathan myös omat keikkamuistosi hashtagilla #GNRFinland ja #livenationfi.