H-hetki lähestyy! Tässä viime hetken vinkit huomista GnR:n keikkaa varten!

VARUSTAUTUMINEN PÄIVÄÄN

Sää

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että keikkapäivää vietetään niin puolipilvisessä kuin aurinkoisessakin säässä. Forecan tuntiennustetta lauantaille voi käydä tiirailemassa täältä. Toivotaan, että säästä vastaava pitää Gunnareista yhtä paljon kuin me muut ja antaisi kuitenkin meille juhlijoille rauhan sateesta päivän ajaksi. Varaudutaan hyvin ja otetaan kerrastoa mukaan, jotta sää ei haittaisi juhlia!  Pääsylipulla pääsee vain kerran sisään alueelle, joten mukaan kannattaa varata varusteet, joita päivän aikana tarvitsee. Sisäänkäynnin yhteydestä löytyy narikka, johon voi jättää kerrastot ja isommat laukut säilytykseen. Käynti on 5€ ja lisäkäynnit 2€/käynti. Narikkaan pääsee asioimaan niin alueen sisä -kuin ulkopuolelta.

Ajoissa paikalle fiilistelemään

Hämeenlinnaan ja Kantolan tapahtumapuistoon on saapumassa lauantaina 55 000 GNR-fania, joten Hämeenlinnan väkiluku lähes tuplaantuu tapahtumapäivänä. Mukaan kannattaa siis varata myös juhlafiilistä ja kärsivällisyyttä, koska jonoilta ei voi tapahtumapäivänä välttyä. Hämeenlinnaan ja Kantolaan kannattaa saapua hyvissä ajoin jo päiväsaikaan, sillä kaupunki on täynnä tapahtumia ja aktiviteetteja, joilla voi päästä illan juhlatunnelmaan. Hyvissä ajoin saapumalla vältät alkuillan ruuhkat ja turhan kiirehtimisen, sillä jos kaikki pyrkivät alueelle Gunnareiden aloitukseen n. klo 19-20 aikaan, voi keikka jäädä helposti näkemättä.

Seuraa kanaviamme, niin saat ajankohtaista tietoa keikkapäivänä

Seuraathan tapahtumapäivänä, jo ennen saapumistasi GNR:n keikan Facebook-eventiä, Live Nationin Twitteriä #GNRFinland ja tapahtuman nettisivuja - niin saat ajankohtaista tietoa liikennejärjestelyistä, parkkipaikkojen täyttötilanteesta, sekä muista hyödyllisistä asioista tapahtumaan liittyen (aikataulut jne).

Tässä check list, mitä huomenna kannattaa ottaa mukaan onnistunutta päivää varten:

 1. Saapumiskartta ja saapuminen alueelle
  Alueelle on tulossa 55 000 juhlijaa, joten kartta helpottaa suunnistamista paikalle. Voit myös printata kartan ennakkoon, tai ottaa kuvan kartasta puhelimeesi talteen. Keskustasta kävelytien perille opastavat oranssit ja valkoiset ilmapallot. Parkkialueilta Kantolaan kävelyreitit opastavat siniset ilmapallot.
 2. Pysäköinti saapumissuunnittain
  Konserttivieraille on varattu rajallinen määrä parkkitilaa ja ne on suunniteltu saapumissuuntien (Helsinki, Tampere, Turku ja Lahti) mukaan. Autolla saapuvien kannattaa lukea ohjeistukset tarkasti etukäteen tapahtuman nettisivuilta. Liikenteen sujuvuuden kannalta on tärkeää seurata näitä ohjeistuksia ja tienvarsiopastuksia navigaattorin antamien ohjeistusten sijaan – vain näin voidaan varmistaa liikenteen uudelleenohjaus ruuhkatilanteissa.
 3. Tapahtuma-alueen kartta
  Juhlijoita on siis paljon, joten kannattaa tutustua ennakkoon alueen tarjontaan mm. missä wc-alueet sijaitsevat, mistä löytyy ruokaa, missä sijaitsee Infopiste, jotta voi käydä kysäisemässä missä esim. anniskelualue sijaitsee.
 4. Pääsylippu 
  Tapahtumaan on ollut useampia lippupaketteja myynnissä. Kaikille VIP-paketin, Golden Circle -, Early Entry -lippupakettilaisille on lähetetty ohjeistukset meilitse. Lukaise siis nämä läpi ennen saapumista, niin tiedät mihin suunnistaa! Ohjeita löytyy myös täältä!
 5. Käteistä
  Käteisellä pääsee ruuhkatilanteissa asioimaan nopeammin.
 6. Henkilöllisyystodistus
  Alueella on monenikäistä juhlijaa, joten kannattaa varautua todistamaan ikä anniskelualueelle mentäessä!
 7. Vesipullo
  Alueelle saa tuoda yhden avaamattoman tai tyhjän 0,5l vesipullon. Alueelta löytyy 2 vesipistettä, jossa pulloa voi täydentää, vesipisteiden sijainnit löydät täältä!
 8. Sadetakki / kertakäyttösadetakki
  – JOS nyt sattuisi satamaan :) 
 9. Mukavat kengät
  Alueelle käynti käy kävellen, varustaudu siis mukavilla kengillä, joiden avulla jaksaa rokata koko päivän!
 10. Lämmintä vaatetta iltaa varten
  Mikä pitää sinut lämpimänä?
 11. Juhlamieli
  Olemme kaikki vastuussa siitä, että kaikilla on hyvä fiilis tapahtumapäivänä. Varataan siis mukaan juhlafiilistä ja kärsivällisyyttä, että Suomen suurimmasta Guns N’ Roses -konsertista tulee paras mahdollinen!

Saapuminen tapahtumaan

Saavuthan paikalle ajoissa, jotta vältyt turhalta kiirehtimiseltä. Vinkit saapumiseen julkisilla kulkuneuvoilla, autolla, moottoripyörällä yms. löydät täältä.

Poistuminen alueelta

Konsertti päättyy klo 24 mennessä. Kaikki konserttivieraat poistuvat alueelta samaan aikaan, joten alue tulee ruuhkautumaan. Tarkista ennakkkoon, mihin olet menossa? Taksitolppa sijaitsee Puusepänkadun ja Vanajantien risteyksessä. Jos tulet bussikuljetuksella, niin muista varmistaa, mistä bussi lähtee takaisin. Tapahtuma-alueen läheisyyteen, Vanajantien varteen on myyty bussiparkkipaikkoja, bussit saapuvat ja lähtevät täältä. Onnibus järjestää extravuoroja konsertin jälkeen, nämä lähtevät Vanajantieltä. Matkarakettilaisten bussit lähtevät myös täältä. Paina siis mieleesi oma kyytisi ja seuraa opasteita bussiparkeille Puusepänkadun päässä. Olethan siis kärsivällinen kanssajuhlijoita kohtaan ja varauduthan jonotteluun. Hämeenlinnan keskustassa bileet jatkuvat keikan jälkeen, voit siis jatkaa juhlimista aamun pikkutunneille asti myös Hämeenlinnassa. Lisää infoa poistumiseen löydät täältä.

Huomenna juhlitaan, Welcome To The Hämptön!