Ensi viikolla Gunnarit saapuu Hämeenlinnaan - Aikataulut + muut käytännön vinkit haltuun keikkapäivää varten!

Guns N' Roses ensi viikolla Hämeenlinnassa!

Guns N’ Rosesin megakonsertti lähestyy kovaa vauhtia, ja ensi viikon lauantaina 1. heinäkuuta juhlitaankin Axlin, Slashin, Duffin ja kumppaneiden odotettua paluuta!

GNR:n keikka on kesän suurin rockkonsertti Suomessa. Liput hupenevat kovaa vauhtia, niitä on myynnissä Ticketmasterissa enää muutama sata - suosittelemme toimimaan nopeasti, mikäli lipunosto on vielä harkinnassa! Liput haltuun täältä!
Vielä on jäljellä myös muutamia Paradise City Side Of Stage -paketteja, jossa pääset nauttimaan keikasta omalla terassialueella lavan läheisyydessä. Lue lisää paketista täältä! Muiden VIP-pakettien myynti on nyt päättynyt.

Ajantasaisimpia tietoja konsertin järjestelyihin mm.
saapumiseen, tapahtuma-alueen tarjontaan, poistumiseen, aikatauluhin liittyen on päivitetty sivustolle, kannattaa siis tutustua infoihin nyt jo ennakkoon! Etenkin autoilijoita suositellaan perehtymään tarkasti saapumisohjeisiin, mikäli parkkipaikka on hakusessa – Hämeenlinnassa on hyvin rajallisesti parkkitilaa!

Myös keikkapäivänä kannattaa seurailla keikan Facebook-tapahtumaa ja nettisivuja mahdollisten muutoksien ja päivitysten varalta.

www.gnrfinland.fi
Facebook-tapahtuma: https://goo.gl/G4cwzi
Twitter ja Instagram: @LiveNationFi
#GNRFinland
#GnFnR
#Livenationfi

Vältä ruuhkat, tule ajoissa viihtymään!

Konserttialueen portit avataan klo 15  ja aloitetaan turvatarkastukset. samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi. Huomioithan kuitenkin, että myös narikkaan jätetyt tavarat ja tapahtuman aikana narikasta noudetut tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

Olemme Pekka Poudalta tilanneet aurinkoista säätä, toivottavasti pääsemme siis nauttimaan tulevasta päivästä ilman sateita! Alueella kesäpäivää täydentävät hyvä ruoka, anniskelualueen antimet sekä muut alueen palvelut, ja tietenkin muiden GNR-diggareiden seura. Ensimmäinen esiintyjä Michael Monroe aloittaa noin klo 18.45 ja illan päättävä Guns N’ Roses nousee lavalle noin klo 20.45.

Arvioidut soittoajat:
Noin klo 18.45 Michael Monroe
Noin klo 19.35 The Darkness
Noin klo 20.45 Guns N’ Roses

Huom! Annetut soittoajat ovat arvioituja ja saattavat muuttua vielä keikkapäivänäkin.

Ravintola-alue, ruokamyyntipisteet ja merchandise-pisteet ovat avoinna koko konserttialueen aukiolon ajan. Kymmeniä tuhansia ihmisiä puistoon keräävään tapahtumaan kannattaa saapua jo iltapäivästä. Hyvissä ajoin saapumalla vältät parhaiten myös sisääntuloreiteille ja porteille muodostuvat jonot. Peruslippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, vaan niillä pääse alueelle vain kerran sisään. Täältä löydät vinkkejä miten varustautua konserttiin ja mitä konserttialueelle saa tuoda.

Konserttialueelta löytyy ensiapupiste, vesipisteitä ja useampia vessa-alueita. Tapahtuma-alueen kartan voit ladata mukaasi tästä. Iso osa konserttialueesta on rajattu anniskelualueeksi, jolta löytyy virkistävää tarjontaa niin perinteisten panimotuotteiden kuin viinien ja drinkkien ystäville. Alueen ruokamaailma palvelee konserttivieraita tarjoten herkkuja moneen makuun. Myyntipisteissä asioimisen nopeuttamiseksi suosittelemme ottamaan mukaan käteistä rahaa. Baarialueella ja myyntipisteissä käyvät myös yleisimmät pankki- ja luottokortit. Sisääntuloportin tuntumasta löytyy maksullinen narikka, sekä infopiste, joka avustaa kaikissa kysymyksissä – täältä voi kysellä myös löytötavaroita tapahtuman aikana. Alueelta voi ostaa kuulosuojaimia kiertäviltä korvatulppa-myyjiltä.

Vinkit konserttiin saapumiseen: julkisilla vai autolla saapumassa?

Nettisivuille on koottu vinkkejä konserttiin saapumisen, liikennejärjestelyjen ja konsertista poistumisen suhteen. Hämeenlinnaan pääsee kaikkein kätevimmin julkisilla kulkuneuvoilla ja itse kaupungissa kaikki, myös konserttialue, on kävelyetäisyydellä. Suosittelemme yleisöä saapumaan hyvissä ajoin, Hämeenlinnassa on jo päivällä ohjelmaa!

Kantolan tapahtumapuistoon saavutaan keskustasta kävelyreittiä Vanajantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Keskustasta ja parkkipaikoilta kävelyreitit perille opastaa ilmapallot, katso ilmapalloreitit tästä kartasta!  Sisäänpääsyportit konserttialueelle sijaitsevat Puusepänkadulla ja Myllärinkadulla. Keskustasta päin saapuvia suositellaan käyttämään Puusepänkadun Pääporttia. Parkkipaikoilta saapuvia taas Myllärinkadun sisäänkäyntiä. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa ja juhlamieltä, kävelymatkaa Hämeenlinnan rautatieasemalta pääporteille on noin 3 kilometriä. Pyöräilijöille on varattu pyöräparkkialue läheltä konsertin pääportteja Puusepänkadulla.

Autolla Hämeenlinnaan suuntaaville on varattu rajallinen määrä parkkitilaa ja ne on suunniteltu saapumissuuntien (Helsinki, Tampere, Turku ja Lahti) mukaan. Autolla saapuvien kannattaa lukea ohjeistukset erittäin tarkasti etukäteen. Liikenteen sujuvuuden kannalta on tärkeää seurata näitä ohjeistuksia ja tienvarsiopastuksia navigaattorin antamien ohjeistusten sijaan – vain näin voidaan varmistaa liikenteen uudelleenohjaus ruuhkatilanteissa. Suosittelemme varaamaan hyvin aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Hämeenlinnassa on tapahtumapäivänä useampia poikkeuksia liikennejärjestelyissä ja ajoittaisiin ruuhkiin on syytä varautua. Lue saapumisohjeistuksista täältä!

Kyydin tapahtumaan henkilöautolla saaville järjestetään Drop Off -piste Vanajantien ja Kantolankadun risteyksen läheisyyteen. Tähän voi jättää kyytiläisiä päivällä ennen porttien aukeamista (klo 15). Alueella on erittäin rajoitetusti tilaa ja alue tulee ruuhkautumaan tapahtumapäivänä, joten suosittelemme varaamaan aikaa alueella liikennöimiseen. Päivällä toimivan Drop Off -pisteen sijainnin löydät tästä kartasta. 

Huomiothan seuraavat!

- Vanajantie on tapahtumapäivänä yksisuuntainen, jonne ajo käy keskusta kautta
- Vanajantie suljetaan alkuillasta liikenteeltä, joten Drop Off -piste ei ole käytössä tapahtuman jälkeen. Sovithan noutopaikan esim. keskustaan.

Konsertin päätyttyä: Jatkot Hämeenlinnassa vai kotiin lähdössä?

Konsertti päättyy klo 24 mennessä. Keikkafiilikset voi purkaa tuoreeltaan konserttialueen baareissa, jotka palvelevat alueella klo 01 saakka (pilkku klo 00.30). Myös Hämeenlinnan keskustassa lukuisat ravintolat palvelevat konserttiyleisöä konsertin päättymisen jälkeen.

VR ja Onnibus ovat järjestäneet lisäliikennettä konsertin päättymisen jälkeen. VR on esimerkiksi järjestänyt useampia lisäjunia Helsinkiin ja Tampereelle. Suosittelemme hankkimaan liput pikaisesti ennakkoon, sillä osa junavuoroista on jo loppuunvarattuja. Lisäksi Live Nation Events Clubilla on tarjolla Matkaraketteja Helsingin, Tampereen ja Turun suunnista tuleville konserttivieraille.

VR – www.vr.fi
Onnibus – www.onnibus.com
Events Club –
www.eventsclub.fi

Hämeenlinnan tapahtumatarjonnasta ja majoitusvaihtoehdoista löytyy lisätietoja Kantolan tapahtumapuiston nettisivuilta www.kantolaan.fi ja Hämeenlinnan matkailusivuilta www.visithameenlinna.fi.

Jos jokin jäi askarruttamaan, laita ihmeessä kysymyksesi meille meilitse kantola(at)livenation.fi tai postaa kysymyksesi Facebook-eventiin!

Toivottavasti sääkin suosii meitä viikon päästä, sillä hieno päivä Gunnareiden kanssa tiedossa!