Guns N' Roses - muutamia muistoja takavuosilta! Osa 3

Tässä sarjassa pureudutaan niiden tutuimpien perustietojen sijaan "maailman vaarallisimman rockbändin" uran erikoisempiin käänteisiin. Ne tarinat eivät ole aina kauneimpia mahdollisia, mutta kuten sitä tavataan sanoa: aina roiskuu, kun rapataan.

KUN AXL ROSE EI PITÄNYT KIERTUEEN AVAUSYHTYEESTÄ...

Guns N' Rosesin Hämeenlinnan-konsertin esiintyjäkattaukseen lukeutuu muun muassa Michael Monroe. Hanoi Rocks -legenda on eräs Gunnareiden suurimmista esikuvista ja Monroe saaneekin osakseen amerikkalaisbändin suitsutusta - ellei sitten jopa kutsua lavalle asti.

Aina nämä hommat eivät ole menneet aivan näin jouhevasti. Muistuupa mieleen esimerkiksi vuosi 2006, kun Eagles Of Death Metal -yhtyeen oli määrä toimia Guns N' Rosesin USA:n-kiertueen avausbändinä viidentoista keikan ajan. No, esiintymiset jäivät tasan yhteen.

 

Syystä tai toisesta Axl Rose ei pitänyt kiertueelle mukaan otetusta ryhmästä ja laulaja kyselikin yleisöltä pilkalliseen sävyyn, että "mitä piditte tuosta Pigeons Of Shit Metalista?". Seuraavaksi Rose meni lupaamaan, ettei Guns N' Roses soita Eagles Of Death Metalin kanssa enää koskaan. Eikä ole soittanut.

Teksti: Timo Isoaho

Mikäli haluat tutustua Guns N' Rosesin urahistorian faktoihin, kannattaa suunnata tällä sivustolla myös GNR-aakkosiin