THE DARKNESS JA MICHAEL MONROE LÄMMITTELEMÄÄN GUNNAREITA

gunsnroses_lampparit.jpg

Suomalaisfaneille on kesällä luvassa Hämeenlinnassa erityisherkkua, sillä Guns N’ Roses on pyytänyt ystävänsä Michael Monroen käynnistämään konsertti-illan omalla setillään. Illan aikana esiintyy myös brittiläisyhtye The Darkness!

Nyt on saatu vapautettua myös pieni määrä lippuja kysytylle Golden Circle -alueelle artistin omista kiintiöistä!

Viihdyttävänä live-esiintyjänä tunnettu The Darkness valmistelee parhaillaan viidettä studioalbumiaan, joka on suunniteltu julkaistavaksi syksyllä. Bändi tunnetaan kappaleistaan ”I Believe in A Thing Called Love”, ”Growing On Me” ja ”One Way Ticket”. Suomessa yhtye on vieraillut viimeksi vuonna 2013.

Michael Monroe ja Hanoi Rocks ovat toimineet Guns N’ Rosesille isona innoittajana, joten kesän Hämeenlinnan konsertissa on luvassa historian siipien havinaa. The Voice of Finlandissa tämän kevään tuomaroiva Michael Monroe on vihjannut brittimedialle antamissaan haastatteluissa olevansa julkaisemassa pian kokoelma-albumia, jolle on luvassa myös uutta materiaalia. Kokoelmalevy juhlistaa debyyttisooloalbumi ”Nights Are So Long’in” julkaisun 30-vuotisjuhlavuotta.