MYYTYJÄ LIPPUJA JO YLI 50 000!

On selvää, että Guns N’ Rosesin Not In This Lifetime -kiertueen Hämeenlinnan konsertista on todellakin tulossa kesän suurin rockkonsertti! Lippuja tapahtumaan on myyty nyt yli 50 000 kappaletta, joten Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävä konsertti tulee jälleen lähes tuplaamaan Hämeenlinnan asukasluvun.

”Guns N’ Roses -liput ovat menneet kaupaksi jopa kovempaa tahtia kuin loppuunmyyty, ensimmäinen Kantolan tapahtumapuistossa järjestetty jättikonsertti, jota tähditti AC/DC. Lipunmyynti kaikkiin tapahtumiin on käynyt tänä vuonna erittäin vilkkaana, joka osoittaa, että kuluttajien taloustilanne on elpymässä ja että tapahtumat kiinnostavat yleisöä”, kertoo konsertin promoottori Scott Lavender Live Nation Finlandilta. ”Guns N’ Roses konsertin lipunmyyntitavoite on 55 000 myydyssä lipussa, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, mikäli aikoo konserttiin vielä liput hankkia.”

Tapahtumaan voi myös hakea talkoolaiseksi, katso lisätiedot täältä!