Guns N’ Rosesin lipunmyynti käynnistynyt ennätysvilkkaana

gunsnroses.jpg

Guns N’ Rosesin Not In This Lifetime -kiertueen Hämeenlinnan konsertin lipunmyynti on käynnistynyt tänä aamuna ennätyksellisen vilkkaana ja konsertista on tulossa kesän suurin rock-tapahtuma Suomessa. Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävään konserttiin on myyty aamun ensimmäisten tuntien aikana jo ennätykselliset yli 35 000 lippua, joten myynti on käynnistynyt vauhdikkaammin kuin koskaan puistossa järjestettyjen tapahtumien historiassa.

”Guns N’ Rosesin konsertti jatkaa Kantolan tapahtumapuiston konserttien menestystä. Puisto on todistanut olevansa ihanteellinen paikka Guns N’ Roses konsertin kaltaiselle ’kerran elämässä’ -tapahtumalle.  Olemme erittäin iloisia ennätyksellisestä lippukysynnästä”, yhtyeen Suomeen tuovan Live Nation Finlandin promoottori Scott Lavender kertoo.