TERVETULOA AJOISSA PAIKALLE VIIHTYMÄÄN!

Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee Hämeenlinnassa, noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Hämeenlinnaan saavut helpoiten junalla tai linja-autolla. Kantolan tapahtumapuisto on noin 3 km päässä rautatieasemalta ja n. 3 km linja-autoasemalta sekä kaupungin keskustasta, ja sinne pääsee helposti kävellen. Kantolan tapahtumapuiston sijainnin näet tästä kartasta!

Tapahtumapäivänä Hämeenlinnaan on odotettavissa 55 000 konserttivierasta juhlimaan GNR:n kanssa, joten saapumalla aikaisin vältät myös parhaiten alkuillasta muodostuvat ruuhkat alueen sisäänkäynnillä. Suosittelemmekin saapumaan paikalle jo päiväsaikaan nauttimaan tapahtuma-alueen antimista ja varaamaan mukaan reilusti juhlamieltä! Pysy ajantasalla ja seuraa ajankohtaisia uutisia myös tapahtuman FB-eventissä, päivitämme hyödyllistä tietoa mm. käytännön järjestelyistä / saapumisvinkeistä eventissä myös keikkapäivänä!

TAPAHTUMA-ALUE

Portit Kantolan tapahtumapuistoon aukeavat konserttipäivänä klo 15, joten suosittelemme lämpimästi saapumaan hyvissä ajoin jo iltapäivällä nauttimaan kesäpäivästä Kantolan tapahtumapuistoon hyvästä ruoasta, anniskelualueen antimista sekä muista alueen palveluista, muiden GNR-diggareiden seurassa.

Guns N' Rosesin keikalle on tulossa mahtava kattaus ruokatarjontaa. Pop-Up -ravintolat ja Food Truckit palvelevat keikkavieraita aina koko tapahtuman ajan. Tarjonnasta löytyy herkkuja joka lähtöön aina aasialaisista mauista ja vegeruuasta kala- ja kana-aterioihin, kebabeja ja makkaraperunoita unohtamatta. Lisäksi Original American Burger Food Truck, Street Pitas Food Truck ja Beef&Pork Pop-Up -ravintola palvelevat nälkäisiä asiakkaita anniskelualueella. Niiden valikoimasta löytyvät artesaaniburgerit ja -pitat, sekä maukkaat ja lihaisat ateriat pulled porkista ja priimapossusta.

Löfbergs on mukana Guns N’ Rosesin keikalla varmistamassa, että konserttivieraiden vireystila pysyy korkealla koko päivän ajan – päivän ensitahdeista illan viimeisiin sooloihin. Tarjolla on tavallisen kahvin lisäksi erikoiskahveja sekä jääkahvia, makeita herkkuja unohtamatta. Alueelta löytyy myös herkkusuille makeisia ja kesäpäivän jätskitarjoilun alueella tarjoaa Kolmen Kaverin -jäätelökiska. Sisääntulon läheisyydestä voi ostaa myös virvoitusjuomia. Anniskelualueelta löytyy perinteisten panimotuotteiden ja viinien lisäksi myös rockhenkinen drinkkivalikoima, anniskelualue palvelee konserttivieraita klo 01 saakka (pilkku klo 00.30). Tapahtuma-alueelta löytyy sisäänkäynnin yhteydestä narikka, 2 tuotemyyntipistettä, vesipiste ja useita WC-alueita - tarkemmat sijainnit palveluista löydät ylläolevasta kartasta, muista ladata myös aluekartta mukaasi keikkapäivää varten!

RUOKAMAAILMAT ALUEELLA

Kantolan monipuolinen ruokamaailma palvelee konserttivieraita porttien aukeamisesta tarjoten jokaiseen makuun sopivia ruokia. Guns N’ Roses -konsertin ruokamaailma koostuu seuraavista ruoanmyyntipisteistä ja katuruokavaunuista:

ORIGINAL AMERICAN BURGER FOOD TRUCK
American Burger Food Truckin menusta löytyvät maittavat ja täyttävät jenkkityyliset burgerit Black Angus pihvillä muhkean briossin välissä. Listalta löytyy mm. Double Cheese Black Angus Burger, Garlic Burger, Chicken Burger, BBQ Bacon Burger sekä Vege Burger, jonka välissä komeilee 140g käsin tehty täysin vegaaninen pihvi. (laktoositonta ruokaa)

STREET PITAS FOOD TRUCK
Välimeren makuja ja maukkaita pitoja! Street Pitas Food Truck tuo keikalle mahtavan kattauksen falafel, kana- ja härkäkebab pitoja ja lisäksi fressissä makumaailmassa maistuvat korianteri, chili ja minttu. (laktoositonta ruokaa)

VEGE KITCHEN
Guns N' Rosesin keikalla ei kasvisyöjiäkään ole unohdettu. Vege Kitchenistä löytyvät mm. raikas ja täysin vegaaninen Falafel pita-annos, artesaani kasvisburgeri, jonka välissä komeilee käsin tehty 140g kasvispihvi, ja talon kasviswokit. Eat fresh and enjoy! (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

BEEF&PORK FESTIVAL GRILL
Lihaa, lihaa ja vielä kerran lihaa! Tuhtia Black Angus Kebabia, mureaa Pulled Porkia vai makoisaa maalaispyttipannua savustetusta kotimaisesta viljaporsaasta? Kaikki lihanhimoiset konserttivieraat voivat suunnata kohti Beef & Pork Festival Grilliä. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

AMERICAN GRILL
American Grill tarjoilee BBQ:lla höystettyjä aitoja Amerikan makuja kävijöille. Listalta löytyy Pulled Porkia, BBQ-Ribsejä ja Grillattuja kanankoipia maalaislohkoperunoiden, coleslawin, grillattujen tomaattien ja Amerikan majoneesin kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

ASIAN KITCHEN
Raikas tuulahdus Aasiaa Hämeenlinnan Kantolassa! Asian Kitchenin maukkaissa kana-, liha- ja vegeaterioissa maistuvat korianteri, valkosipuli ja sitruunaruoho. Makumaailmaa täydentävät napakan herkulliset chili- ja soijakastikkeet.

NORDIC KALARAVINTOLA
Nordic Kalaravintolasta puhtaita pohjoismaisia makuja konserttikansalle. Guns’n’Roses -tapahtuman menu sisältää savustettua aurajuustolohta ja pariloitua pippurilohta, voissa paistettuja ja friteroituja muikkuja, pariloitua saariston siikaa yrteillä pariisinperunoiden, vihannesten ja talon valkosipuliaiolin kera. (vähälaktoosista ruokaa)

FUNKY CHICKEN KANARAVINTOLA
Funky Chicken kanaravintola tarjoaa keikkavieraille herkullisia kanaruokia. Tule testaamaan maittavat Välimeren kanavartaat pikantilla salaatilla, riisillä ja herkullisella sweet chili kastikkeella. Herkuttelijan varma valinta! (laktoositonta ruokaa)

FESTARIGRILLI
Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu. Guns’n’Rosesin keikalta löytyy myös perinteinen festarigrilli, josta nälkäiset tapahtumavieraat saavat makkaraperunat, kebabit ja kanawokit. (gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)