PYSÄKÖINTIPAIKKOJA TILAUSAJOBUSSEILLE

Bussiparkki on nyt LOPPUUNMYYTY!

Tilausajobusseille on varattu järjestäjän puolesta maksullisia pysäköintipaikkoja Vanajantien varteen hintaan 150€/bussi + ALV 24%. Bussiparkki on nyt LOPPUUNMYYTY!
Pysäköintiluvasta maksaneet tilausajobussit voivat pysäköidä Vanajantien varteen, josta asiakkaat pääsevät kävelemään Puusepänkatua pitkin Kantolan tapahtumapuiston pääportille. Tapahtuman päätyttyä asiakkaita voi ohjeistaa saapumaan samaan paikkaan. Paikkoja on myynnissä rajattu määrä.

Huom! Vanajantie suljetaan konserttipäivänä normaaliliikenteeltä, eli bussien, joilla ei ole pysäköintilupaa, ei ole mahdollista noutaa asiakkaita Vanajantieltä konsertin jälkeen. Myöskään ennen konserttia bussit eivät pääse ajamaan Vanajantietä lähelle konserttialuetta. Busseille, jotka eivät ole lunastaneet pysäköintilupaa, Hämeenlinnan kaupunki on osoittanut asiakkaiden nouto/jättöpaikasi Rautatieaseman pysäkit Hämeenlinnan keskustasta, josta on noin kolmen kilometrin kävelymatka konserttialueelle. Pidättehän huolen, että asiakkaiden jättö/nouto ei estä rautatieaseman normaalia reittiliikennettä. Rautatieasemalle ei voi pysäköidä, vaan Vanajantien bussiparkin lisäksi Hämeenlinnan kaupunki osoittaa odottaville tilausajobusseille pysäköinnin jäähallilta (Kiekkoritarinkuja). Hämeenlinnan linja-autoasema on parhaillaan remontissa, joten sinne tilausbussien ei ole mahdollista jättää/noutaa asiakkaita.

Pysäköintiluvan voit lunastaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen kantola@livenation.fi otsikolla "BUSSIPARKKI".  Pysäköintimaksun suorittamisen jälkeen lähetämme teille pysäköintiluvan, jota näyttämällä pääsette ajamaan pysäköintipaikoille konserttipäivänä. Pysäköintiluvan yhteydessä saatte myös tarkemmat ajo-ohjeet ja tietoa tapahtuman aikataulusta.