LIPUT

Kaikki liput ja lippupaketit ovat nyt LOPPUUNMYYTY! 

Tapahtuman virallinen lipunmyyjä on Ticketmaster Suomi. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

PERUSLIPUT JA GOLDEN CIRCLE -LIPUT:

Perusliput palvelumaksuineen alk. 89,50 €  - LOPPUUNMYYTY

Golden Circle -lippu palvelumaksuineen alk. 129,50 € - LOPPUUNMYYTY
 
Oikeuttaa pääsyyn lavan edustan pit-alueelle (alue vain ja ainoastaan Golden Circle -lipun haltijoille). 

Perusliput ja Golden Circle -liput ovat numeroimattomille seisomapaikoille. Peruslippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, vaan niillä pääsee konserttialueen pääporteista vain kerran sisään.  Golden Circle -lipulla on vapaa kulku Golden Circle -alueen, ja muun konserttialueen sisällä. Golden Circle -alueen sisällä ei ole anniskelualuetta tai wc:tä, wc:t löytyvät alueen välittömästä läheisyydestä.  Ostorajoitus 10 lippua/asiakas.

Ohjeistusta VIP-paketin ostaneille, luettehan ohjeet tarkasti:

Olette saaneet jo tilausta tehdessänne tapahtuman pääsyliput. Jos olette korottaneet pääsylippunne myöhemmin VIP-paketiksi, muistattehan ottaa mukaan molemmat liput, sekä alkuperäisen pääsylipun että upgrade-lipun.

VIP-pakettiin sisältyvät rannekkeet, passit ja kaulanauhat saatte tilaajan nimellä VIP-kontilta (katso alla aluekartasta nro 1). Otattehan mukaanne henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti tms.). Jos olette saaneet paketin lahjaksi, tulee teidän esittää paketin tilaajan henkilöllisyystodistus (kopio on ok, jos alkuperäistä ei ole saatavilla).

On tärkeää, että haette VIP-rannekkeet, passit ja kaulanauhat ennen kuin menette sisään konserttialueelle. Pääsylipulla pääsee konserttialueelle vain kerran.

Alla on kaksi karttaa. Toinen on lähestymiskartta ja toinen on alueen kartta. Jos saavutte Puusepänkatua, on VIP-kontti oikealla puolellanne, lipunmyynnin vieressä (aluekartassa nro 1). Jos tulette Myllärinkatua, kiertäkää aitojen vierestä oikealle, jotta pääsette VIP-kontille. Älkää siis menkö sisään tapahtuma-alueen kakkosportista (aluekartassa nro 3).

Jos teillä on Paradise City Dinner tai Lounge Party -paketti, teille on varattu oma sisäänkäynti pääporttien vieressä (pääportit aluekartassa nro 2). Teidän VIP-tilanne on isossa teltassa (aluekartassa nro 7). Lavan edessä olevalle Golden Circle -alueelle, on oma kulkuväylä  (aluekartassa nro 9).

Jos teillä on Paradise City Side of Stage Party -paketti, teille on varattu pääporttien oikealta laidalta oma kaista. Side of Stage -terassi sijaitsee tapahtuma-alueen oikealla laidalla (aluekartassa nro 6, sisäänkäynti nro 10).

Aikataulu:
VIP-kontti aukeaa klo 13.00 ja on auki klo 21.00 saakka.
Tapahtuma-alueen portit ja VIP-alueet avautuvat klo 15.00.
Dinner-pakettilaisille Buffet-illallinen on katettuna klo 16.00 - 20.00.
Konsertti loppuu viimeistään klo 24. VIP-teltta on avoinna VIP-vieraillemme noin tunnin ajan konsertin päättymisen jälkeen, jotta säästytte pahimmalta ruuhkalta.

Welcome To The Jungle Ultimate Package:

Rekisteröinti:
Alkaen klo 13:15 VIP Nationin rekisteröintipisteessä (VIP-kontissa) joka sijaitsee pääporttien läheisyydessä (nro 1 oheisessa kartassa). Rekisteröidyttyäsi saat rannekkeen ja pakettiin kuuluvat tuotteet (kaulanauhan, laminaatin ja kiertuelahjan).

Pidäthän huolen, että saavut paikalle ajoissa! Klo 13:45* jälkeen saapuville asiakkaille ei voida enää taata pääsyä backstage-kierrokselle.

Early Entry:

Rekisteröinti:
Alkaen klo 13:30* VIP Nationin rekisteröintipisteessä (VIP-kontissa) joka sijaitsee pääporttien läheisyydessä (nro 1 oheisessa kartassa). Rekisteröidyttyäsi saat rannekkeen ja pakettiin kuuluvat tuotteet (kaulanauhan, laminaatin ja kiertuelahjan).

Pidäthän huolen että saavut paikalle ajoissa! Klo 14:30* jälkeen saapuville asiakkaille ei voida enää taata pääsyä Early Entryyn ja vain rekisteröityneet asiakkaat joilla on ranneke pääsevät sisään alueelle ennakkoon.

Mikäli saavut paikalle myöhemmin ja et pääse mukaan Early Entryyn, tulee sinun käydä noutamassa tuotteesi VIP-rekisteröintipisteestä ennen konsertin alkua, sillä tuotteita ei toimiteta postitse jälkikäteen!

Golden Circle -lippu:

Voit saapua tapahtuma-alueelle joko pää- tai kakkospostista. Golden Circle -rannekkeet jaetaan Golden Circle -alueen sisäänkäynnillä tapahtuma-alueen oikealla reunalla. Rannekkeen saa Golden Circle -lippua näyttämällä, joten pidäthän lipun tallessa!

Voit liikkua vapaasti Golden Circlen ja muun tapahtuma-alueen välillä koko päivän ajan, mutta se ei kuitenkaan oikeuta poistumaan tapahtuma-alueelta.

 

 

Lähestymiskartta

Lähestymiskartta

Tapahtuma-alueen kartta

Tapahtuma-alueen kartta