KUMPPANIT

DNA

Deezeristä GUNS N’ ROSES!

Kuuntele tietokoneen nettiselaimella tai lataa Deezer puhelimeesi ja tablettiisi. Tarjolla myös 43 miljoonaa muuta biisiä.

Tutustu ja tilaa >>

 

DNA:lta puhelinliittymät alkaen 4,90 €/kk

DNA:n liittymissä edulliset hinnat ja nopea netti. Valitse sinulle sopiva. Kaikissa liittymissä rajaton netti – ei datakattoa, ei määräaikaa.

Tutustu ja tilaa >>

KOFF

Kun kaupunki on hieno kuin Helsinki, se ansaitsee vertaisensa oluen. Ja mehän sen tiedämme, Helsinki ja KOFF ovat kasvaneet yhdessä. Suomen ensimmäinen panimo kaupungin ytimeen, Stadin lätkäjoukkue, ikoniset hevosvankkurit ja taidemuseo puiston laidalla, KOFF on lyönyt leimansa stadilaisuuteen jo parin sadan vuoden ajan. Elämä on syytä elää niin että maistuu, ja niin että syntyy tarinoita kerrottavaksi.
Älä jää ohjeita odottelemaan, missä ikinä korkkaatkaan, sinua kutsuu stadilainen meno.

Lue lisää: www.koff.fi

ONNIBUS

OnniBus.com kuljettaa nopeasti, halvalla ja luotettavasti kaikkialle Suomessa. Uusista kaksikerroksista busseistamme löytyy mm. nahkapenkit, langaton verkko ja latauspistokkeet. Hämeenlinnassa pysäkkimme sijaitsee Kauppakeskus Goodmanin läheisyydessä ja matka Helsinkiin kestää 1t 25min ja Tampereelle 1t 5min.

Radio Rock

Radio Rock on tämän päivän rock-asenteen sanansaattaja ja Suomen suuri rockmedia, joka tavoittaa 750 000 ihmistä viikossa.
Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti.
Radio Rock sisältää pieniä määriä pähkinää. Liiallinen Radio Rockin käyttö saattaa myös haitata suorituskykyä liikenteessä.
Joo kirjoita siihen just noin vaan, ei kukaan kuitenkaan jaksa lukea tänne loppuun asti. Lue lisää: www.radiorock.fi


 

 

 

KAUPPAKESKUS GOODMAN

Kauppakeskus Goodman on hyvän mielen ostospaikka Hämeenlinnan keskustassa moottorien päällä. Goodmanista löytyy saman katon alta yli 70 liikettä, ravintolaa ja palvelua. Sijaintinsa vuoksi Goodmaniin on helppo saapua Tampere-Helsinki moottoritietä ja pysäköidä auto parkkihalliin, jossa on 3 tuntia vapaata pysäköinti aikaa parkkikiekolla. Goodman on trendikäs ja rento shoppailupaikka, joka kätkee sisälleen runsaan kattauksen muodin- ja vapaa-ajan liikkeitä, pikkuliikkeitä sekä lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. Welcome to the jungle (sorry) – Welcome to the Goodman! 
www.kauppakeskusgoodman.fi

SMILE

Smile - ilolla mukana tarjoamassa elämyksiä Guns ’n’ Roses – konsertin asiakkaille ja työntekijöille. Smile Henkilöstöpalvelut on valtakunnallisesti toimiva, vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Smilellä painotamme ihmisläheisyyttä, yrittäjyyttä, ammattiylpeyttä & positiivisuutta. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkäitä työpaikkoja joustavasti ja asiakkaillemme heidän tarpeisiin sopivia taidokkaita työntekijöitä. Iloa, huumoria ja vähemmän synkistelyä. Smile. Ilon kautta töihin.
www.smilepalvelut.fi
 

 

 

 

AVIS

Meillä on Suomen laajin autovuokraamoverkosto, joka kattaa muun muassa kaikki suurimmat lentoasemat ja kaupungit. Autokalustostamme löytyvät autot kaikenlaisiin tarpeisiin henkilöautoista minibusseihin. Kaikki automme ovat uusia ja huollettuja. Tarjoamme ensiluokkaista palvelua ja tuomme varaamasi auton juuri sinne minne haluat, juuri silloin kuin haluat! www.avis.fi

NORDIC GOURMET

Nordic Gourmet tuo Guns ’N’ Rosesin keikalle Hämeenlinnan Kantolaan mahtavan kattauksen ruokaa. Pop-Up -ravintolat ja Food Truckit palvelevat keikkavieraita aina koko tapahtuman ajan. Tarjonnasta löytyy herkkuja joka lähtöön aina aasialaisista mauista ja vegeruuasta kala- ja kana-aterioihin, kebabeja ja makkaraperunoita unohtamatta. Lisäksi Original American Burger Food Truck, Street Pitas Food Truck ja Beef&Pork Pop-Up -ravintola palvelevat nälkäisiä asiakkaita anniskelualueella. Niiden valikoimasta löytyvät artesaaniburgerit ja -pitat, sekä maukkaat ja lihaisat ateriat pulled porkista ja priimapossusta. www.nordicgourmet.fi