Aikataulut

Arvioidut soittoajat on nyt julkaistu! Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle, sillä soittoajat voivat muuttua vielä tapahtumapäivänäkin. Tapahtumapäivänä Hämeenlinnaan on odotettavissa 55 000 konserttivierasta juhlimaan GNR:n kanssa, joten saapumalla aikaisin vältät myös parhaiten alkuillasta muodostuvat ruuhkat alueen sisäänkäynnillä. Suosittelemmekin saapumaan paikalle jo päiväsaikaan nauttimaan tapahtuma-alueen antimista ja varaamaan mukaan reilusti juhlamieltä! Pysy ajantasalla ja seuraa ajankohtaisia uutisia myös tapahtuman FB-eventissä, päivitämme hyödyllistä tietoa mm. käytännön järjestelyistä / saapumisvinkeistä eventissä myös keikkapäivänä! 

Klo 15 portit konserttialueelle avataan ja aloitetaan turvatarkastukset, samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi. Huomioithan kuitenkin, että myös narikkaan jätetyt tavarat ja tapahtuman aikana narikasta noudetut tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

Arvioidut soittoajat:
Noin klo 18.45 Michael Monroe
Noin klo 19.35 The Darkness  
Noin klo 20.45 Guns N’ Roses

Huom! Annetut soittoajat ovat arvioituja ja saattavat muuttua vielä keikkapäivänäkin.

Tapahtuma päättyy viimeistään klo 24. Vinkit tapahtuma-alueelle saapumiseen täältä ja konsertin jälkeen poistumiseen liittyen löydät täältä.